Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Honnan fogjuk megtudni, hogy ma hány százalékkal nyert a drá
  2016-10-05 19:56:38, szerda
 
 
Tamás Róbert 2016-10-04

Honnan fogjuk megtudni, hogy ma hány százalékkal nyert a drága miniszterelnök úr?

Nem tudom, ki hogy van ezzel, de én már kezdek komolyan aggódni. Ártunk és ormányunk - de leginkább ártunk - honlapja összedőlte magát az eszméletlenül sikeres, ám érvénytelen népszavazás szent napján és még azóta sem sikerült megbarkácsolni. Hát mi van itt, kérem?

Miután jó hazafi vagyok és rettenetesen szurkolok a kormánynak, feltétlenül szeretnék segítő jobbot nyújtani. Több ötletem is van, hogy mi lehet a baj forrása. Első lépésben meg kellene nézni, hogy sikerült-e befizetni az internet számlát. Mert ha esetleg nem, a szolgáltató úgy kikapcsolja a netet, mint a huzat. Aztán meg kellene nyomkodni a villanykapcsolót is, szintén befizetés-ügyileg. Mert az áramszolgáltató is kikapcsolja a villanyt nem fizetés esetén. Ez csak azért gond, mert a wifi többnyire árammal működik. Meg a számítógép is.

Ha ez mind pöpec, mert mondjuk nem a Klik van megbízva a számlák befizetésével, hanem olyan, aki végzi is a dolgát, meg kellene nézni, hogy megvan-e a wifi. Csak azért gondoltam erre, mert amennyi pénze elmehetett szegény Rogánnak a lakodalmas röpködésre, ami nem is úgy volt és most mindenkit beperel, hogy lehetséges, ezt vitte nászajándékba. Mert már nem maradt pénze vásárolni valami szépet.

Ha ez mind rendben van, akkor tényleg el lehet gondolkodni a támadáson. Akár körbe is lehet kérdezni a magyar weboldalakat, mert mostanság elég gyakran dőlnek be. Franc tudja, miért. Azt például tudom, hogy a Szalonna miért, de mi most rendben vagyunk szerencsére. Na, nem azért, mert már nem szeretnek minket a koreai unatkozó diákok, mert de. Olyannyira, hogy naponta több osztálynyi ilyen kópé igyekszik feltörni a weboldalunkat, eddig sikertelenül. Az egyéb jellegű támadásokra is találtak a szakemberek ellenszert, szóval mi most elvagyunk addig, ameddig szükséges.

De a kormany.hu és a fidesz.hu nincsen el, mert:kormany

Most mi lesz így velünk? Honnan fogjuk megtudni, hogy ma hány százalékkal nyert a drága miniszterelnök úr? És arról ki tájékoztat minket, hogy sikerült-e visszamenőleg átírni az alaptákolmányban a népszavazásra vonatkozó passzust? Mármint azt, amit a Fidesz rakott bele, hogy a szavazásra jogosultak fele+1 fő kell az érvényességhez. Azt csiripelik az ásóbékák, hogy visszamenőleg módosítanák 35 százalékosra a küszöböt, hogy örüljön a főnök, mert mégis érvényes volt utólag.

És arról ki fog engem tájékoztatni, hogy a Belgrádból elindult migránsok hová tartanak? Mert olvastam az összes szaklapban - Magyar Idők, 888.hu, PestiSrácok - hogy konkrétan Soros emberei verik ott a migránsokat azért, hogy azok rohamozzák meg gyönyörű hazánk csodaszép kerítését. Azt is jó lenne tudni, hogy ebben Sorosnak mi az üzlet.

És azzal kapcsolatban is jó lenne tájékoztatni engem, amit az álnok Gyurcsány terjeszt. Hogy tudniillik drága miniszterelnök úr megszavazta Brüsszelben a menekültek elosztásáról szóló kvótaegyezményt, aztán pedig hazajött és népszavazást tartott a kvótaegyezmény ellen. Amit megszavazott. Hogy akkor most hogy van ez. Meg mikor volt? Amikor bejelentette a miniszterelnök úr, hogy ő a leghülyébb az egész Unióban, mert egyedül ő nem értette, miről szavaztak eddig? Vagy addig.

Jaj, nagy öröm van! Meggyógyult a kormany.hu! A fidesz.hu még nem, de a kis siker is siker. Így már nem maradok tudatlan. Bónuszként mindjárt sajtótájékoztatót tart Orbán Viktor, mégpedig Kósa Lajossal kéz a kézben. Majd mindjárt megmondja a két szellemi magasles, mi a helyzet akkor, amikor helyzet van és miben kell hinnem tiszta erőből.

Rohanok is kukoricát pattogtatni, hogy teljes munícióval ülhessek le a gép elé és megtudjam végre a miheztartást. Persze, mire ez a cikk megszalonnásodik, addigra a fene tudja, mi lesz. Mármint hogy elborul-e az agyam, vagy nem borul el. Lássuk, mit találtak ki a fiúk. Hajrá, Viktor! Hajrá, Lajos! Hajrá, én!

Frissítés: Orbán Viktor bejelentette, hogy új egység jött létre. 3,3 millió ember összefogott és most beleáll az élbe ennek. És három helyen kell módosítani az alaptákolmányt és ezt ő most elmondja, de csak egyet sikerült elmondania. Mégpedig azt, hogy tilos lesz csoportosan betelepíteni menekülteket Magyarországra. Csak egyenként jöhetnek. Tartok tőle, hogy a másik két módosítás lesz érdekes, amiről egy szót sem szólt.

http://kolozsvaros.com/2016/10/04/honnan-fogjuk-megtudni-hogy-ma-hany-szazalekkal -nyert-a-draga-miniszterelnok-ur/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: alaptákolmányban, villanykapcsolót, megszalonnásodik, kvótaegyezményt, áramszolgáltató, miniszterelnök, megbarkácsolni, alaptákolmányt, magyarországra, kvótaegyezmény, érvényességhez, miniszterelnok, befizetésével, népszavazásra, visszamenőleg, nászajándékba, eszméletlenül, weboldalunkat, százalékosra, népszavazást, megszavazott, sikertelenül, miheztartást, betelepíteni, rettenetesen, menekülteket, tájékoztatni, kapcsolatban, weboldalakat, elosztásáról, bejelentette, megszavazta, brüsszelben, kikapcsolja, szolgáltató, szerencsére, drága miniszterelnök, eszméletlenül sikeres, internet számlát, wifi többnyire, számlák befizetésével, lakodalmas röpködésre, magyar weboldalakat, koreai unatkozó, egyéb jellegű, szakemberek ellenszert, népszavazásra vonatkozó, szavazásra jogosultak, összes szaklapban, migránsokat azért, álnok Gyurcsány, menekültek elosztásáról, Tamás Róbert, Magyar Idők, Orbán Viktor, Kósa Lajossal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Jó éjt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Paul David Tripp Április 26  Alakot vált...  Irgalom és ítélet  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A világnak égető szüksége van ...  A fenyő nem szép fa, (...)  Ünnepelj csak  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  A fák lelke  A fák lelke  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Volt egy...  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Facebookon kaptam Gizike bar...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Muratáj  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Esti kép  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Volt egy...  Paul David Tripp Április 24  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Becsüld meg azt amid van,...  William Shakespeare idézet  Bizonyos kulturális szint nélk...  Jó éjszakát  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Muratáj  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Rögtön puha Mézes Krémes  Gárdonyi Géza - Április végén  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Ha így haladunk...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A fák lelke  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Maradék idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  A hét szűk esztendő 
Bejegyzés Címkék
drága miniszterelnök, eszméletlenül sikeres, internet számlát, wifi többnyire, számlák befizetésével, lakodalmas röpködésre, magyar weboldalakat, koreai unatkozó, egyéb jellegű, szakemberek ellenszert, népszavazásra vonatkozó, szavazásra jogosultak, összes szaklapban, migránsokat azért, álnok Gyurcsány, menekültek elosztásáról, kvótaegyezmény ellen, egész Unióban, helyzet akkor, cikk megszalonnásodik, fene tudja, élbe ennek, alaptákolmányban, villanykapcsolót, megszalonnásodik, kvótaegyezményt, áramszolgáltató, miniszterelnök, megbarkácsolni, alaptákolmányt, magyarországra, kvótaegyezmény, érvényességhez, miniszterelnok, befizetésével, népszavazásra, visszamenőleg, nászajándékba, eszméletlenül, weboldalunkat, százalékosra, népszavazást, megszavazott, sikertelenül, miheztartást, betelepíteni, rettenetesen, menekülteket, tájékoztatni, kapcsolatban, weboldalakat, elosztásáról, bejelentette, megszavazta, brüsszelben, kikapcsolja, szolgáltató, szerencsére, összefogott, feltétlenül, gondolkodni, csoportosan, támadásokra, kolozsvaros, pattogtatni, migránsokat, pestisrácok, módosítanák, százalékkal, szazalekkal, meggyógyult, érvénytelen, szakemberek, népszavazás, jogosultak, olyannyira, tudniillik, szavazásra, elmehetett, szaklapban, elmondania, belgrádból, menekültek, bónuszként, osztálynyi, csiripelik, lakodalmas, röpködésre, összedőlte, leghülyébb, ellenszert, kormánynak, rohamozzák, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.